Pengikut

Selasa, 7 Februari 2012

Featured User: Erin Greif

Erin is a student at Minnesota State University, and originally from Cedar Rapids, IA. She is a fan of toy cameras. We knew that before contacting her because all of her BeFunky photos posted to our Flickr group were altered with either HolgaArt, LomoArt or similar effects. She even has a real Holga camera which you can see here.

BeFunky: What kind of photos do you take?
Erin: It’s all over the place, really. I’d say my favorite things to photograph are old buildings, graffiti, big fields, brightly colored plastic objects, my dog and cat, strange things at the grocery store, and random things around the house. I try to bring with my cameras with me everywhere I go in case I happen to find something I’d like to take a picture of.


It seems that you like toy camera effects like Holga and Lomo. What makes them special for you?
I’m obsessed with toy cameras. I currently only have one, a Holga Micro-110, but I hope to get some more in the future. I love the look of photos taken with toy cameras so until I’m able to get my hands on the real thing, being able to use these effects on my digital photos is great.


Can you give any tips about using these effects? What kind of photos, effect settings, etc…
A lot of the pictures I edit on BeFunky were pictures I wasn’t satisfied with on their own. They might have been too blurry or just kind of boring. Before deleting photos I usually try a few different effects on them to see if I like them better. I would recommend this to anyone who takes a lot of pictures and ends up deleting most of them.


Also some effects don’t work as well on certain types of photos. For example, I’ve found that the Inkify effects look better on pictures of buildings, power lines, stuff like that.


What do you like best about BeFunky?
I like that it’s easy to use and that there’s a wide variety of different effects.
Anything you don’t like and wish would change?
There really isn’t anything that I don’t like! But adding more effects is always a good thing. I love the Lomo, Holga, and pinhole effects so more of those might be cool..






Ahad, 5 Februari 2012

Boredom .-.-


Hey now , aku sekarang berada dalam kebosanan , sekarang musim cuti sekolh yela budak sekolah mesti bzy dengan aktiviti nye di luar sana , sekarang baru lh sibuk nak update pasal kebosanan telah melanda , just sekarang mcm2 topik boleh masuk , jomM kongsi maklumat korang disini , kechik nak bg thu pasal hidup nye kechik , OMG ! jam dh tunjuk pukul berapa tak tidur2 lagi , yela maklumla budak sekolah cuti msti sibuk dengan facebook ,blogger , skype , twitter and mcm2 lagi , 

Korang sihat hari new ? alhamdulillah sihat . . Eah ? ape aku alhamdulillah sihat sahaja , terlebih sihat , lagi-lagi sekarang musim cuti sekolah mesti duduk rumah jee , keja aku untuk makan jee , sampai orang cakap badan aku dan berisi , eah ? OMG ! kena joging lah namapk nye setiap petang . . 

Hahaha ! setiap malam teringat si kancil itu sahaja muhuea , jangan kamu ingat semua pasal new , Hari itu first aku tengok si mamat new bawak motor boleh samapi masuk longkang , depan mata aku samapi aku gelak gila besar dengan member aku , HAHAHA ! ok lh nak buat ape tulis panjang2 jam dah tunjuk pukul berapa pulak tak tidur2 lagi !.



time hang .-.-

time hang out with my friends fight

-
-
-
-
-













Terharu

Member baru kalau aku dalam kesunyian. kebosanan. masa lapang.


Hey I need is a story about his people, because I have interest in the GROUP was the man, with clothing such as glass eyes and clothes she people, this all I want togroup her difficult story, this is all the boredom and free time

-
-
-
-
-
-
-
-




come here alone, can not want a story about her person, I was not born the sameplace. . I only love and interest with his group of people, if possible I want to see, this is just life and death only!